Rio 2016 ja ha arribat al Centre d’Estudis Olímpics i de l’Esport Joan Antoni Samaranch

Des del departament de Documentació del Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Rio 2016 ha arribat els dossier de candidatura de Rio 2016, els informes del COI sobre el progrés d'obres i instal·lacions, les publicacions sobre les viles olímpiques i les àrees de competició i la documentació sobre la preparació del Brasil de cara als JJOO 2016. Tot aquest material estarà disponible a partir de setembre en el Centre d’Estudis Olímpics i de l’Esport Joan Antoni Samarach, de la Fundació Barcelona Olímpica. 

La Fundació Barcelona Olímpica (FBO) vol agrair a Lucia Peixoto, gerent de documentació i Gestió de Coneixement del Rio 2016, la seva col·laboració. Des de fa una mica més de dos anys, l’FBO està col·laborant amb el departament de Documentació del Comitè Organitzador de Rio, que s’ha interessat pel funcionament, les característiques i el mètode de catalogació i organització de la documentació que es gestiona en el Centre d’Estudis Olímpics i de l’Esport Joan Antoni Samarach.

Destaquem i agraïm també la donació que ha fet Jordi Alcover, vicepresident de la Federació Europea d’hoquei herba. Alcover ha cedit al CEOE Samaranch l’autobiografia del jugador pakistanès Islahuddin Siddiqui i de l’àrbitre indi Vijayananthan Gulasingam, dos referents mundials de l’hoquei herba.

Seguim en contacte

Rebràs notícies sobre la col·lecció, exposicions, esdeveniments i molt més.